“U zit er warmpjes bij? Uw dierbare motor ook!”
“U zit er warmpjes bij? Uw dierbare motor ook!”

Uw oldtimer of motor InJeWoonkamer.nl!

Luxe stalling in Noord Nederland

Goede stalling, van onschatbare waarde!

Of u nu van oldtimer auto's of ~motoren houdt, of gek bent van de modernste twee- en vierwielers, stalling van uw bijzondere bezit is van onschatbare waarde! Veel eigenaren hebben niet de ruimte of de faciliteiten om hun rijdende bezittingen adequaat te stallen. Dit met als gevolg dat veel klassieke auto's ergens in een boerenschuur staan weg te kwijnen en prachtige motoren onder slechts een dekzeiltje in weer en wind roest staan te verzamelen.

Op kamertemperatuur stallen

Wij bieden u een ruimte waarin u uw kostbare oldtimer of motor onder kamertemperatuur kunt stallen. Kurkdroog en stofvrij. Een plek waarop u 24 uur per dag, 7 dagen per week, via het internet, een oogje in het zeil kunt houden. En die wordt bewaakt met een "state of the art" alarmsysteem, gekoppeld aan een altijd parate meldkamer.

Uw oldtimer of motor in een behaaglijke, zwaar bewaakte woonkamer, dat is InJeWoonkamer.nl!

Voordelen

Alle voordelen op een rij:

  • Uw oldtimer of motor wordt gestald bij kamertemperatuur
  • De gehele stalling wordt verwarmd door vloerverwarming
  • Daarom géén vochtige omgeving
  • Uw oldtimer of motor wordt bewaakt d.m.v. videobewaking
  • Bekijk uw oldtimer of motor 24/7 via internet
  • De gehele stalling wordt bewaakt d.m.v. een alarminstallatie
  • Uw oldtimer of motor wordt gestald alsof deze in uw eigen woonkamer staat!

Reserveer nu!

Samenwerking OpslagBox Leeuwarden

Wij krijgen geregeld vragen omtrent de opslag van goederen. Omdat wij alleen opslagruimte voor oldtimers en motoren aanbieden, zijn wij hiervoor een samenwerking gestart met OpslagBox Leeuwarden. Wat OpslagBox Leeuwarden precies inhoudt, leest u hier.

Lees verder

Het belang van winterstalling

De meeste motorrijders rijden niet het hele jaar door en zetten de motor 's winters aan de kant, in een schuurtje, of onder een dekkleed. Maar ook als je wel altijd doorrijdt, is een goede stalling van je motorfiets erg belangrijk.

Lees verder

Roest is genadeloos

Roestplekken op je vrijwel nieuwe auto, dat is om razend van te worden. Als het daar nu maar bij bleef. Maar roest kan ook levensgevaarlijke situaties veroorzaken. En roest kost een lieve duit. Alleen al in Nederland miljarden per jaar. Is daar nou niets tegen te doen?

Lees verder