“Uw dierbare motor onder het stof? Niet bij ons!”
“Uw dierbare motor onder het stof? Niet bij ons!”

Uw motor InJeWoonkamer.nl!

Luxe stalling in Noord Nederland

Prachtige motor zoekt comfortabel onderkomen

Wanneer motoren een contactadvertentie zouden kunnen plaatsen, dan zouden de lokale huis-aan-huis kranten bol staan van de advertenties! Want uit onderzoek blijkt dat nog steeds heel veel motoren geen "motorvriendelijk" onderkomen hebben, om over een goede winterstalling nog maar te zwijgen.

Droge en stofvrije huisvesting

Als liefhebber zou u niets liever willen, dan uw motor letterlijk in uw woonkamer te stallen. Daar, waar het altijd lekker warm, droog en behaaglijk is en waarvan u weet dat u geen last krijgt van snel opkomende roestvorming. Uw motor staat niet onnodig stof te happen en blijft in exact dezelfde staat waarin u hem heeft gerestaureerd of gekocht.

Uw motor 24/7 via internet bereikbaar

Wij bieden u die "woonkamer"! Dat is een ruimte waarin u uw motor onder kamertemperatuur kunt stallen. Het is er kurkdroog en stofvrij en u kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week, via het internet, een oogje in het zeil houden. Het wordt bewaakt met een "state of the art" alarmsysteem, gekoppeld aan een altijd parate meldkamer.

Uw motor in een behaaglijke, zwaar bewaakte woonkamer, dat is InJeWoonkamer.nl!

Voordelen

Alle voordelen op een rij:

  • Uw motor wordt gestald bij kamertemperatuur
  • De gehele stalling wordt verwarmd door vloerverwarming
  • Daarom géén vochtige omgeving
  • Uw motor wordt bewaakt d.m.v. videobewaking
  • Bekijk uw motor 24/7 via internet
  • De gehele stalling wordt bewaakt d.m.v. een alarminstallatie
  • Uw motor wordt gestald alsof deze in uw eigen woonkamer staat!

Reserveer nu!

Samenwerking OpslagBox Leeuwarden

Wij krijgen geregeld vragen omtrent de opslag van goederen. Omdat wij alleen opslagruimte voor oldtimers en motoren aanbieden, zijn wij hiervoor een samenwerking gestart met OpslagBox Leeuwarden. Wat OpslagBox Leeuwarden precies inhoudt, leest u hier.

Lees verder

Motor aankooptips

Het zoeken en kopen van een gebruikte motor kan nog een hele klus zijn. En als je dan eindelijk De Droomfiets hebt gevonden dan moet je je afvragen of de fiets de prijs die wordt gevraagd wel waard is. Het ProMotor Stappen Plan kan je hierbij helpen.

Lees verder

Uw motor winterklaar

De zomer was best goed. Misschien heb je dus meer gereden dan gepoetst. Voordat je motor zijn welterustenkus op zijn tank krijgt is er nog veel te doen. Maar eerst moet hij schoongemaakt worden.

Lees verder

Het belang van winterstalling

De meeste motorrijders rijden niet het hele jaar door en zetten de motor 's winters aan de kant, in een schuurtje, of onder een dekkleed. Maar ook als je wel altijd doorrijdt, is een goede stalling van je motorfiets erg belangrijk.

Lees verder